U wilt besparen

“CRM kost geen geld, maar levert geld op!”

We merken dat vaak als eerste wordt gesproken over de kosten van CRM. Op zich logisch. De Euro’s kunnen maar één keer uitgegeven worden. Maar, wij zijn ervan overtuigd dat de kostenvraag pas veel later gesteld hoeft te worden; En dat is het moment waarop u inzicht heeft gekregen op welke wijze onze CRM-systemen uw problemen oplossen, u in staat stelt nieuwe kansen te benutten, uw processen efficiënter te laten verlopen en u inzichten verschaft. Daarin ligt de sleutel om uw investering in CRM te laten renderen. CRM is immers geen doel op zich, maar een middel. Onze aanpak is hier ook op ingericht.

 

Onze CRM-systemen maken het voor u heel eenvoudig om allerhande gegevens van uw prospects en klanten vast te leggen. De gebruikers-interface is eenvoudig en consistent van opzet. Al uw medewerkers zullen zich in korte tijd thuis voelen in het CRM systeem en geen belemmering voelen om het systeem te gebruiken. Vernietig uw gegevenssilo’s en breng alle gegevens samen in één systeem. 

U vindt informatie dan snel. Bedenk wat dit alleen al kan doen met uw gespreksvoorbereiding. Reduceer daarmee uw voorbereidingstijd van 15 minuten terug tot enkele minuten! 

Een goede registratie van uw prospects en account leveren u ook informatie waarmee u komt te weten wat uw veelbelovende prospects zijn en welke accounts nu werkelijk toegevoegde waarde hebben. Deze informatie helpt u om uw kostbare tijd te besteden aan de juiste prospects en accounts. 

Automatiseer uw werkprocessen met CRM en bespaar ook daarmee direct tijd uit.