U wilt sturen

“ERP vertelt het verhaal van gisteren, met CRM schrijft u uw eigen verhaal voor morgen

 

Sturen begint met registreren en verzamelen. AlbiconsCRM helpt u hiermee door op eenvoudige wijze informatie vast te leggen over de de volledige klantcyclus van  Marketing, naar Sales tot Services.

 

Marketing

Volg met uw CRM uw prospects vanaf het allereerste contact of u dat nu eenvoudig doet door het vastleggen van leads, of geavanceerd met behulp van een geïntegreerde  Marketing Automation of de ingebouwde campagnemodule van AlbiconsCRM.  AlbiconsCRM meet de effectiviteit van uw campagnes doordat uw prospect gevolgd kan worden tot aan het moment dat de verkoop gerealiseerd is.

 

Sales

Met AlbiconsCRM kunt u alle aspecten van uw klanten vastleggen zodat er altijd de 360 graden blik aanwezig is. Gebruik deze informatie voor het realiseren van optimale klantcontacten, maar ook voor het meten van de klantwaarde.

 

Services

Klantbehoud is nog belangrijker dan het binnenhalen van nieuwe klanten. Een goede administratie van uw verleende ondersteuning is essentieel om te sturen op alle aspecten die de kans op klantbehoud vergroten. De CRM oplossingen van Albicons kunnen u hierbij uitstekend helpen.