Sugar Platform

Sugar en SuiteCRM zijn niet alleen CRM-systemen, maar een platform op zichzelf. Hiermee bedoelen we dat met het platform volledig nieuwe functionaliteiten gebouwd kunnen worden, niet te onderscheiden van de standaard functionaliteiten. En dat alles zonder te programmeren. Gewoon, simpel met de tools die Sugar en SuiteCRM standaard aan boord hebben.

 

Sugar Studio

Sugar Studio maakt het mogelijk om Sugar volledig naar uw hand te zetten. Niets programmeren, maar simpelweg gebruik maken van de gebruikersvriendelijke gebruikers-interface.

Nagenoeg alle lay-out onderdelen van Sugar kunnen met drag en drop aangepast worden aan uw wensen. Sleep simpelweg de benodigde velden op het canvas of verwijder ze eenvoudig.

Uw organisatie is natuurlijk niet in een ‘standaard’  te vatten. Daarom heeft Sugar uitgebreide mogelijkheden om bedrijfsspecifieke informatievelden beschikbaar te maken. Eenmaal gedefinieerd, zijn deze velden overal in Sugar beschikbaar alsof ze altijd al standaard onderdeel van Sugar zijn geweest. Maar ook standaard Sugarvelden zijn wat betreft karakteristieken nog verder aan te passen voor bijvoorbeeld ‘Alleen lezen’, formattering, zoekbaarheid etc. U dicteert, Sugar en SuiteCRM volgen eenvoudig.

 

Sugar Module Builder

Uw aanpassingen hoeven niet te blijven bij het toevoegen van informatievelden of aanpassingen in de layout. Met Sugar Module Builder kunt u compleet nieuwe onderdelen toevoegen aan uw Sugar-installatie en integreren met de standaard Sugar-modules. Daarbij kan eventueel gebruik gemaakt worden van een aantal standaard module-templates die naar behoeven aangepast kunnen worden.

 

Custom code

Er kunnen altijd hele specifieke vereisten zijn die niet te ondervangen zijn met de mogelijkheden van Studio, Modulebuilder of Sugar-Logic. Zulke vereisten vragen aanpassingen of toevoeging van programmacode. Gelukkig voorziet Sugar ook hier in een goede robuuste oplossing. Het Sugar framework stelt u in de gelegenheid om nagenoeg op alle onderdelen van de Sugar-installatie code-aanpassingen door te voeren. Ook als u gebruik maakt van Sugar On-Demand (Door SugarCRM gehoste Sugar-installatie). Deze aanpassingen kunnen allemaal upgrade-safe worden doorgevoerd. Geen zorgen of werk dus als een nieuwe versie van Sugar beschikbaar komt.

 

Integratie

Uw CRM-systeem kan niet los gezien worden van uw andere systemen, zoals boekhouding, ERP, website etc. Sugar en SuiteCRM moeten daarom op eenvoudige wijze informatie uit kunnen wisselen met zulke systemen. Sugar en SuiteCRM zijn daarom voorzien van een zeer uitgebreide API waarmee met webservices alle onderdelen van het systeem te bereiken zijn. Zelfs voor de modules die u zelf in Sugar en SuiteCRM hebt gebouwd. Daar heeft de Module Builder automatisch al voor gezorgd. Deze volledigheid en eenvoud durven we gerust uniek te noemen!

 

 Sugar en SuiteCRM Ecosysteem

De eenvoud en flexibiliteit van het platform hebben ervoor gezorgd dat een groot aantal partijen fantastische extensies hebben gebouwd op Sugar en SuiteCRM. Bezoek Sugar Exchange, SugarOutfitters en de SuiteCRM-store en maak kennis met alle uitbreidingen die standaard voor handen zijn. Ze zijn slechts een ‘zip-file’ en een paar muisklikken verwijderd…

Wij houden met regelmaat bij welke nieuwe extensies worden toegevoegd en hebben onze eigen favorieten die we u kunnen aanraden.