CRM-consultancy op maat

SuiteCRM is hét platform voor het kleine MKB-segment, SugarCRM biedt ondersteuning bij marketing, sales en service activiteiten voor het grotere MKB-segement. Gebruikt u een van beide CRM-platformen en heeft u behoefte aan ondersteuning? Albicons kan u daarbij uitstekend helpen. Wij bieden Sugar- en SuiteCRM-consultancy in vele uitvoeringen.

Uitgebreide mogelijkheden, altijd de juiste CRM-consultancy

Sugar- en SuiteCRM bevatten veel standaard functionaliteiten. Daarnaast kunnen er volledig nieuwe functionaliteiten mee gebouwd worden. Een uitdaging die u misschien liever niet zelf uitvoert. In dat geval kan CRM-consultancy van Albicons uitkomst bieden. Wij kennen alle in en outs van Sugar- en SuiteCRM-systemen en helpen u graag de functies optimaal te benutten. Ondanks dat de CRM-systemen zeer gebruiksvriendelijk zijn, is een beetje extra ondersteuning soms zeer gewenst. Wij helpen u verder. Het leveren van CRM-consultancy is iets wat we graag doen. Leg ons uw behoefte voor en wij kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Waarom Albicons?

Albicons is een deskundig leverancier van CRM-systemen. We hebben inmiddels al 10 jaar ervaring met Sugar- en SuiteCRM en draaien al meer dan 25 jaar mee in de IT-consultancy. Die kennis en ervaring over CRM-systemen delen we graag met u in de vorm die bij u past. Of dat nu tijdelijke hulp bij uw SuiteCRM- of Sugarprojecten is of regulier support. Albicons biedt CRM-consultancy op maat. Uiteraard zijn onze consultants SugarCRM inc. gecertificeerd.