Over Albicons

Albicons is een organisatie met een lang verleden in alle aspecten van grootschalige software-implementaties. Wij zijn daarom in staat om uw CRM-implementatie van begin tot eind op de beste manier te doorlopen. Daarbij kijken we niet alleen naar het CRM-systeem, maar zullen we altijd kritisch kijken naar de omgeving waarin het CRM-systeem gaat functioneren; Technisch, maar ook organisatorisch.

Een CRM-systeem is geen doel op zich, maar een gereedschap om uw doelen te behalen. Dat is voor ons het vertrekpunt; Samen vaststellen wat uw doelen zijn. Dan pas starten met de invoering, zodanig dat daarmee de doelen ook gehaald kunnen worden. Er zijn legio redenen waarom doelen niet gehaald worden, maar aan de CRM-inrichting en gebruik hiervan mag dat zeker niet liggen. Daar mogen wij altijd op aangesproken worden.

U herkent dit alles in onze werkwijze. Heeft u een kleine organisatie en zijn uw doelen en processen eenvoudig? Dan passen wij onze werkwijze daarop aan en bieden we u een vast pakket voor implementatie met een korte doorlooptijd en een vast bedrag; Fast Fit.

 

Onze kwaliteitsgarantie

Onze consultants zijn door SugarCRM inc. gecertificeerd. Dat geeft u de garantie van kwaliteit op advisering en inrichting van uw Sugar-omgeving.

 

Albicons is een handelsnaam van Open Mind Consultancy BV.