SugarCRM

SugarCRM brengt de ondersteuning voor Marketing Sales en Service naar een nog hoger plan. Met de recente introductie van Sugar Market, Sugar Sell en Sugar Serve biedt SugarCRM nog meer mogelijkheden voor een juiste fit op de behoefte van uw bedrijf.

 

Sugar Market

Sugar Market is de Marketing Automation oplossing van SugarCRM en integreert naadloos met Sugar Sell.
Met Sugar Market trekt u meer bezoekers naar uw website en start u direct met het volgen. Klaar om de customerjourney met u te starten.

Het opzetten van campagnes is heel eenvoudig; maak uw landingpages, emails en contactformulieren met behulp van templates en eenvoudige ‘drag-and-drop’.

Download Overview Sugar Market

 

Sugar Sell

Sugar Sell geeft u alle gereedschap om nog betere klanterelaties te onderhouden. Versterk het functioneren van al uw medewerkers door ze software te geven waarmee ze de juiste informatie, op het juiste moment beschikbaar hebben om hun werk te doen. De kracht van Sugar zit in de uitstekende gebruikersvriendelijkheid. Sugar voert al jaren de ranglijst aan van PCMag’s Business Choice Awards voor Tevredenheid, Betrouwbaarheid en Ondersteuning.

Met Sugar Sell krijgt u gereedschap waarmee snel data van uw prospects en klanten vergaard kan worden uit social-media en externe databronnen. Een naam en email is vaak al voldoende. Bespaar hiermee veel tijd. Dit hoeft u niet zelf meer te doen.

Met de Customer Journey functie van Sugar Sell houdt u perfect de stand van zaken bij van uw prospects en relaties. U hoeft u niet meer de vraag te stellen ‘hoe het ook al weer zit’ . Sugar informeert en bewaakt het proces zodat de juiste acties op het juiste moment worden uitgevoerd.

 

Download Overview Sugar Sell

 

Sugar Serve

Met Sugar Serve organiseert u uw serviceprocessen optimaal. Uw medewerkers hebben perfect zicht op alle aspecten van de servicecalls. Klanten kunnen snel en accuraat geinformeerd worden over hun calls en wordt er optimaal gestuurd op het behalen van de SLA’s.

Met het klantenportaal kunnen uw klanten zichzelf ook helpen. Eenvoudig loggen van calls, bekijken van de status van calls, of het raadplegen van de knowledgebase. Geen noodzaak meer om hiervoor contact te leggen met uw medewerkers.

Met SugarBPM routeert en bewaakt u simpel de alle binnenkomende calls. Richt uw processn precies in zoals u dat wilt met behulp van een grafische BPM-designtool.

Tot slot geven de uitgebreide standaard reports en dashboard in één oogopslag de actuele status over alle aspecten van de service-calls. Uiteraard geeft Sugar Server u ook het gereedschap om de reports en dashboard verder naar eigen inzichten vorm te geven.

 

Download Overview Sugar Serve