SuiteCRM

SuiteCRM is de keuze voor het MKB-segment. Gebouwd op de grondvesten van SugarCRM, beschikt het over dezelfde ijzersterke platform waarmee het CRM-systeem eenvoudig toegespitst en ingezet kan worden op bijna alle kritieke onderdelen van uw bedrijf.

 

Met naar schatting meer dan 4,5 miljoen gebruikers, vertaald in 69 talen en een zeer actieve gebruikers- en ontwikkelgemeenschap van 126.000 leden heeft SuiteCRM zich uitstekend bewezen.

 

Onderhoud relaties met SuiteCRM zonder de wanorde van informatiesilo’s. Met SuiteCRM platform is het mogelijk om één centrale gegevensbestand te bouwen, data te onderhouden en te raadplegen. Het moeizame zoeken naar informatie behoort tot de verleden tijd en wordt vele male efficiënter. Door het centraal vastleggen van gegevens worden allerhande inzichten verkregen waardoor u nog beter de behoeften van uw klanten gaat begrijpen. Ook wordt het mogelijk om met  workflows handelingen te automatiseren.  KPI’s zijn eenvoudig te definiëren en te presenteren met rapportages en dashboards.

 

Verhoog uw verkoop met SuiteCRM. De hulpmiddelen in SuiteCRM helpen u om belangrijke leads vast te leggen, te converteren en te bewaken tot een succesvolle verkoop.

 

Breng met SuiteCRM de juiste boodschappen op de juiste momenten. Of u dat nu doet met SuiteCRM’s eigen marketing automation functionaliteit, of met behulp van beschikbare koppelingen met andere systemen. Of dit nu bijvoorbeeld Mailchimp is, of Inbox25. De keuze is aan u.

 

Houd uw klanten tevreden met behulp van de Services-functionaliteit van SuiteCRM. Bedien uw klanten sneller, slimmer en professioneler. SuiteCRM helpt u daarbij.

 

Albicons biedt voor u een gehoste oplossing van SuiteCRM, of indien gewenst, een installatie op uw eigen ICT-omgeving.