SuiteCRM, de beste oplossing voor MKB

SuiteCRM

SuiteCRM is de keuze voor het MKB-segment. Het beschikt over een ijzersterk platform waarmee het CRM-systeem eenvoudig toegespitst en ingezet kan worden op bijna alle kritieke onderdelen van uw bedrijf. Het Suite CRM-systeem heeft naar schatting meer dan 4,5 miljoen gebruikers, is vertaald in 69 talen en heeft een zeer actieve gebruikers- en ontwikkelgemeenschap van 126.000 leden. Kortom, SuiteCRM heeft zich uitstekend bewezen.

Ongekende mogelijkheden

Met SuiteCRM is het mogelijk om één centraal gegevensbestand te bouwen, data te onderhouden en te raadplegen. Relaties onderhouden wordt eenvoudiger en veel efficiënter. Door het centraal vastleggen van gegevens in het CRM-systeem worden allerhande inzichten verkregen waardoor u nog beter de behoeften van uw klanten gaat begrijpen. Ook wordt het mogelijk om met workflows handelingen te automatiseren. KPI’s zijn daarnaast eenvoudig te definiëren en te presenteren met rapportages en dashboards.

SuiteCRM kan tevens worden gebruikt om uw verkoop te verhogen. De hulpmiddelen in het CRM-systeem helpen u namelijk om belangrijke leads vast te leggen, te converteren en te bewaken tot een succesvolle verkoop. Doordat Suite CRM een eigen marketing automation functionaliteit heeft en beschikt over diverse koppelingen met andere systemen, zoals Mailchimp of Inbox25, brengt u altijd de juiste boodschappen op de juiste momenten.

Klanten die u heeft, wilt u tevreden houden. Dit kan met de Services-functionaliteit binnen het CRM-systeem. Met deze innovatieve functie bedient u klanten nóg sneller, slimmer en professioneler.

Albicons en SuiteCRM

Albicons is ervaren en deskundig op het gebied van SuiteCRM. Wij bieden u een gehoste oplossing van SuiteCRM of, indien gewenst, een installatie op uw eigen ICT-omgeving.