Onze producten

Albicons biedt twee systemen; SuiteCRM en Sugar van SugarCRM inc. SuiteCRM is 2013 ontstaan als fork van de Sugar Community Edition.

Albicons biedt een eigen gehoste oplossing op basis van SuiteCRM; AlbiconsCRM. Dit CRM-systeem richt zich op het kleine MKB, maar biedt met een scherpe prijs al mogelijkheden die concurrerende systemen alleen tegen fors hogere kosten kunnen leveren.

 

Met SugarCRM bedienen we organisaties met nog hogere eisen aan het CRM-systeem. Niet alleen functioneel en technisch, maar ook voor wat betreft de vereiste support, tot aan 24*7*365 toe.

 

Ondanks het feit dat SuiteCRM zich al over een periode van 5 jaar langs haar eigen weg verder is uitgebouwd, zijn er nog grote overeenkomsten tussen beide SuiteCRM en SugarCRM. Dit heeft als voordeel dat een overgang van een organisatie van SuiteCRM naar SugarCRM een relatief eenvoudige stap is. Een eenvoudig groeipad is daarmee verzekerd.

 

AlbiconsCRM voor Sponsormanagement

Heeft uw vereniging een systeem nodig voor ledenadministratie en sponsormanagement? Neem dan zeker contact met ons op. AlbiconsCRM is uitermate geschikt voor verenigingen. Door de grote flexibiliteit zijn specifieke vereisten voor uw vereniging eenvoudig te realiseren en kan me contracten-functionaliteit eenvoudig voorzien worden in alle aspecten van sponsorbeheer. En dat tegen een prijs die voor een vereniging zeer acceptabel zal zijn.