Sugar Studio

Sugar Studio maakt het mogelijk om Sugar volledig naar uw hand te zetten. Niets programmeren, maar simpelweg gebruik maken van de gebruikersvriendelijke gebruikers-interface.

studio-layoutNagenoeg alle lay-out onderdelen van Sugar kunnen met drag en drop aangepast worden aan uw wensen. Sleep simpelweg de benodigde velden op het canvas of verwijder ze eenvoudig.

 

 

 

Studio field editUw organisatie is natuurlijk niet in een ‘standaard’  te vatten. Daarom heeft Sugar uitgebreide mogelijkheden om bedrijfsspecifieke informatievelden beschikbaar te maken. Eenmaal gedefinieerd, zijn deze velden overal in Sugar beschikbaar alsof ze altijd al standaard onderdeel van Sugar zijn geweest. Maar ook standaard Sugarvelden zijn wat betreft karakteristieken nog verder aan te passen voor bijvoorbeeld ‘Alleen lezen’, formattering, zoekbaarheid etc.

Sugar Module Builder

Module Builder New ModuleUw aanpassingen hoeven niet te blijven bij het toevoegen van informatievelden of aanpassingen in de layout. Met Sugar Module Builder kunt u compleet nieuwe onderdelen toevoegen aan uw Sugar-installatie en integreren met de standaard Sugar-modules. Daarbij kan eventueel gebruik gemaakt worden van een aantal standaard module-templates die naar behoeven aangepast kunnen worden.

Custom Code

Er kunnen altijd hele specifieke vereisten zijn die niet te ondervangen zijn met de mogelijkheden van Studio, Modulebuilder of Sugar-Logic. Zulke vereisten vragen aanpassingen of toevoeging van programmacode. Gelukkig voorziet Sugar ook hier in een goede robuuste oplossing. Het Sugar framework stelt u in de gelegenheid om nagenoeg op alle onderdelen van de Sugar-installatie code-aanpassingen door te voeren. Ook als u gebruik maakt van Sugar On-Demand (Door SugarCRM gehoste Sugar-installatie). Deze aanpassingen kunnen allemaal upgrade-safe worden doorgevoerd. Geen zorgen of werk dus als een nieuwe versievan Sugar beschikbaar komt.