Call-Center integratie met Collab

Het Sugar-platform maakt het mogelijk om heel eenvoudig een state-of-art Multimedia contactcenter te koppelen aan Sugar.

collab-logoCollab biedt een IP-gebaseerde, complete en volledig geïntegreerde communicatie-oplossing voor Voice, Video, email, IM en Social(Facebook/Twitter. Dit alles volledig als Cloud-oplossing zonder enige noodzaak van lokale hardware of software. Net als Sugar dus. Dit geeft een end-to-end oplossing die heel flexibel en schaalbaar is tegen lage kosten.

larensalogo4Call-center software en implementatie is een vak op zich. Advies en inrichting door experts is een must. Albicons werkt daarom samen met de experts van Larensa. Samen met Larensa verzorgen wij de best mogelijke implementatie van Collab met Sugar.

Naadloze integratie Gmail en Sugar

 

collabspot-logo
Veel organisaties maken inmiddels gebruik van G Suite (Google Apps for Businesses). Uiteraard wilt u daarbij efficient en eenvoudig mailcorrespondentie, contactgegevens en afspraken met uw klanten beschikbaar hebben in Sugar. Met Collabspot  is dit eenvoudig geregeld. Daarbij hoeft u niets te installeren in Sugar. Enkel de Collabspot-extensie in Chrome installeren en u bent klaar voor een naadloos samenspel tussen Gmail en Sugar. Bekijk de video en het wordt u al snel duidelijk dat Sugar en Collabspot samen een uitstekende combinatie is.

Albicons is partner van Collabspot.

 

xperido-banners-728x90-sugar

Documentcreatie met XperiDo

XperiDo voor Sugar is een uitbreiding op Sugar 7.x waarmee heel eenvoudig de creatie van documenten vanuit Sugar geautomatiseerd kan worden. Het is een zeer complete oplossing voor het genereren en verzenden van documenten met dynamische en voorwaardelijke inhoud en opmaak. De documenten kunnen binnen iedere module van Sugar geselecteerd worden voor gebruik, Vanuit een record, maar ook vanuit een lijst van records. XperiDo kan ook gebruikt worden op Sugar On-Demand instances.

Met XperiDo kunnen bijvoorbeeld offertes, facturen, contracten, overeenkomsten, brief-templates en andere vormen van correspondentie vormgegeven worden en automatisch worden aangevuld met gegevens uit Sugar. Voor het maken van templates maakt u gebruik van het voor u vertrouwde Microsoft Word. Niet alleen kunnen uw medewerkers hiermee meer doen in minder tijd, maar bereikt u ook een hoge mate van standaardisatie. Uiteraard is het ook mogelijk om documenten te voorzien van een e-signing optie.

Download hier meer informatie.

xperido-banners-124x124-partner

Albicons is partner van XperiDo.