Medewerkers

Miljoen Downloads

Plaats wereldwijd naar aantal gebruikers

SugarCRM is de eerste CRM-applicatie dat ontwikkeld en geleverd is onder een open source licentie en bestaat al sinds 2004. Vanaf dat moment tot aan heden heeft SugarCRM een grote groei meegemaakt.

SugarCRM heeft een wereldwijd netwerk van 350 toegewijde partners die klanten helpen bij de implementatie van SugarCRM en deze klanten met raad en daad bijstaan in het dagelijks gebruik van het systeem. Open Mind Consultancy is sinds 2008 1 van deze partners.

SugarCRM is een open source applicatie waarvan de community-editie vrij te gebruiken is.  ruim 12 miljoen bedrijven hebben de software gedownload. Een aanzienlijk deel van deze bedrijven gebruikt deze vrije versie van de software. Daarbij kan teruggevallen worden op een community van 115.000 leden die elkaar dagelijks helpen door elkaars vragen/problemen te bespreken en op te lossen.

Met de groei van een organisatie en hogere eisen aan functionaliteit en ondersteuning kan langs eenvoudige weg een upgrade ingezet worden naar de Professional en Enterprise versies van Sugar. Uw Sugar-installatie groeit met u mee !

Platform

Het Sugar Platform stelt u in staat om snel en eenvoudig het systeem aan te passen zodat het optimaal werkt voor uw processen. Sugar Studio, Sugar Module Builder en Sugar Logic maken het mogelijk om aanpassingen zonder programmeren  door te voeren. En mocht dat toch nodig zijn, dan kunnen codewijzigingen met behulp van Sugar Module Loader upgrade-safe worden doorgevoerd.

De Sugar API maakt het mogelijk om eenvoudig te integreren met uw andere applicaties.

SugarCRM Cloud Platform API
Sugar CRM Pure Pricing

Sugar PurePrice®

Met Sugar PurePrice levert SugarCRM een simpele, heldere opbouw van producten en prijzen. Geen verborgen kosten of geforceerde upgrades. Een eerlijke, lage prijs voor een toonaangevend CRM-systeem waarmee er niets in de weg staat om CRM beschikbaar te maken voor al uw medewerkers die in contact staan met uw klanten.

  • Duidelijk en simpel prijs-model
  • Verschillende edities die aansluiten op uw behoefte
  • Geen verborgen kosten of verplichte upgrades
  • 1 prijs voor iedere vorm van deployment

Sugar I-to-I

Sugar helpt je om persoonlijke, 1 op 1 contacten te hebben met iedere klant. Met de aantrekkelijke prijsstelling van Sugar is iedere medewerker in uw organisatie in staat om betere relaties met de klant op te bouwen waarmee uw organisatie zich onderscheidt van de concurrentie, De verkoop verhoogt, de  klanttevredenheid neemt toe en u bent in staat om marketingcampagnes effectiever te laten zijn.

Sugar stelt de individuele gebruikersbehoeften voorop waar de traditionele CRM systemen de nadruk leggen op het managen en bewaken van verkoop met een ‘one size fits all’ benadering. De innovatieve gebruikers-georienteerde ontwerp, Sugar UX™, is eenvoudig, innemend en consistent of je nu werkt vanaf de desktop of een mobiel apparaat. Sugar UX’s contextuele intelligentie helpt u om nieuwe klantinzichten te verwerven, effectiever samen te werken en beter en sneller besluiten te nemen.

Sugar I-to-I Maak ieder klantcontact bijzonder
Sugar Extensies en plug-ins

Sugar Huis

Door het open karakter van SugarCRM kunnen andere partijen, waaronder SugarCRM-partners extensies bouwen op SugarCRM die eenvoudig toe te voegen zijn aan uw Sugar-installatie.  Deze extensies worden aangeboden op Sugar Exchange en Sugar Forge. Door gebruik te maken van extensies wordt tijd en geld bespaard op uw implementatie. Immers, waarom nieuwe functies bouwen als deze er al zijn?

Met extensies kan Sugar verder versterkt worden waar dat voor uw organisatie nodig is. Albicons bouwt aan het Albicons ‘Sugar Huis’ door een selectie te maken van hoogwaardige extensies waarvan we de beste kennis en kunde in huis hebben door implementatiepartner voor deze toepassingen te zijn. Kijk hier voor de extensie die we hebben toegevoegd aan ons Sugar Huis.

Sugar Deployment-mogelijkheden

Veel leveranciers van CRM-software leveren de software als typische SaaS (Software as a Service)-oplossing. Dat houdt in dat u de software alleen kan gebruiken onder de voorwaarden van de leverancier; Gesloten, Mulit-tenant (uw data en software is simpelweg onderdeel van een groot geheel en niet gescheiden) en op een plek die u niet kan beïnvloeden. Deze benadering werkt simpelweg niet voor iedereen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan complicerende factoren die data-integratie met uw andere systemen met zich mee kan brengen. Of wellicht bent u actief in een branche met wettelijk verplichtingen aangaande data-opslag. In die gevallen wilt u zelf graag bepalen waar uw CRM-systeem en data zich bevinden.

Een uniek kenmerk van Sugar is dat u zelf volledig de vrije hand heeft in de wijze waarop u uw CRM wilt gebruiken:

  • Sugar Cloud;
  • Public Cloud;
  • On-premise;
  • Private Cloud.

U kiest de methode die het beste bij u past.

SugarCRM Deployment options Cloud and On-premise