SugarCRM

Vraag een Demo aan

De kracht van Sugar laat zich het best tonen in een demonstratie. Deze kunnen wij vrijblijvend voor u verzorgen door middel van een webinar. Wilt u daarna zelf even aan het ‘stuur’ ? Geen probleem. Op onze demo-omgeving kunt u dan rustig nog even verder gaan met het verkennen van Sugar.

SugarCRM klantcontact

Sugar

Sugar is gebouwd met één centrale gedachte: Maak iedere klantrelatie bijzonder ! Dit wordt bereikt door: 

  • Bewapenen van de gebruikers met de best denkbare functionaliteiten;
  • Het platform het meest flexbel te maken wat nu verkrijgbaar is in de markt;
  • De prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedere medewerker met mogelijke klantcontacten de beschikking kan krijgen over Sugar.

Kijk hier voor meer details.

Sugar Editions

Sugar Edities

Sugar is schaalbaar en dat is terug te zien in de beschikbare edities. De edities groeien met u mee in termen van functionaliteit en support waarbij de de instapprijs zo laag is dat ook kleine organisaties de beschikking kunnen krijgen over enterprise-ready CRM. Upgraden naar hogere versies is op ieder gewenst moment mogelijk en super eenvoudig.

Sugar Implementatie aanpak

ImplementatieAanpak

De kennis en ervaring op het gebied van IT Consultancy en Projectmanagement zetten we ook in op de levering en invoering van Sugar. We kiezen daarbij voor een Agile aanpak. Met deze aanpak bent u verzekert van een korte doorlooptijd naar een eerste go-live moment waarbij tijdens het implementatietraject nog alle ruimte is voor aanpassingen onderweg.

 

Sugar Community Edition (Sugar CE)

Ondanks de lage prijsstelling van de commerciële Sugar-edities kan het zijn dat deze edities nog niet passen bij uw bedrijfs-omvang, U bent bijvoorbeeld net gestart met uw bedrijf, u bent ZZP-er of anderzijds beperkt in aantal medewerkers. Toch zou u graag Sugar willen gebruiken zodat u later kan doorgroeien naar de commerciële edities. SugarCRM biedt u hiervoor de tools om eenvoudig uw Sugar CE over te zetten naar Sugar Professional of hoger.

Sugar CE is standaard al een geweldig stuk gereedschap voor kleine organisaties en kan zelfs nog sterker gemaakt worden door de grote verscheidenheid aan extensies die beschikbaar zijn voor Sugar CE. Kijk bijvoorbeeld eens bij SugarOutfitters.com of Github.

Heeft u interesse het gebruik van Sugar CE? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Sugar Community Edition