Fast Fit aanpak

U bent wellicht nog een kleine organisatie en groei kan een doelstelling zijn. Met groei verandert u de sturing, de structuur, de processen etc. Een interessant artikel over de voorspelbaarheid van het groeipad van organisaties is dat van Larry E. Greiner;Evolution and Revolution as Organizations Grow.

 

De ‘etc’ is ondermeer uw ICT. Met uw bezoek aan onze website is duidelijk dat u dat al beseft.

Onze Fast Fit aanpak is passend voor organisaties die zich nog aan het begin van het groeipad bevinden en kenmerkt zich door eenvoud en behapbare kosten.

 

Intake

Wij komen bij u op bezoek om uw behoeften duidelijk te krijgen. Gezamenlijk bepalen we  of onze CRM-oplossing met SuiteCRM of SugarCRM in uw behoefte kan voorzien. Als dat niet zo is, zijn we ook eerlijk genoeg om dat te zeggen. Wij adviseren u wat wel te doen en nemen we afscheid. U heeft informatie hoe u verder kan, en wij hebben een leuk gesprek gehad en  weer geleerd wat er bij ondernemers leeft. Altijd Win-win.

 

Als we gezamenlijk hebben vastgesteld dat onze CRM-oplossing gaat helpen om in uw behoeften te voorzien, stellen wij een kort voorstel op. In dit voorstel beschrijven we wat we voor u kunnen doen, de kosten en doorlooptijd. Als u na het lezen van het voorstel nog steeds enthousiast bent en akkoord gaat, gaan we door naar de volgende fase: de workshop.

 

Workshop

In de workshop worden we meteen concreet. Samen met u en uw collega’s spiegelen we uw processen direct op onze CRM-oplossing; We bepalen welke modulen nodig zijn en welke gegevens in deze modulen voorhanden moet zijn. SuiteCRM en SugarCRM blinken uit in de snelheid waarmee aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Wat on-the-fly kan, doen we. U ziet direct resultaat.

Wij noteren welke aanpassingen verder gedaan moeten worden. Na afronding van de workshop gaan we aan de slag om de genoteerde aanpassingen door te voeren.

 

Presentatie en test

We maken een nieuwe afspraak met u voor een presentatie en gebruikerstest. We zetten daarbij de puntjes op de i en geven meteen gelegenheid om de gebruikers te instrueren in het gebruik van het CRM-systeem. Na afloop is uw CRM-systeem gereed voor inzet.

 

Overgang en nazorg

Datamigratie

Het kan zijn dat u al een grote hoeveelheid data heeft. Vaak zullen dat allerhande spreadsheets zijn, of bijvoorbeeld uw contactpersonen in Outlook. Wij kunnen u helpen om deze data geautomatiseerd in SuiteCRM of Sugar te krijgen. Onze ervaring is dat het vaak eenvoudiger is dan het lijkt. We analyseren de data, bepalen wat u zelf al kan doen om de data geschikt te maken en geven u een prijs waarvoor wij de verdere import van data kunnen verzorgen.

 

Plugins

Grote kans dat u Outlook of Gmail gebruikt. Het is dan aan te raden om uw Outlook of Gmail te koppelen aan SuiteCRM of SugarCRM. Als in het voorstel is afgesproken dat u dit wilt koppelen, verzorgen we de installatie en configuratie van de plugins.